23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Salmonella i kød fra SuperBest

Kontrol afslører salmonella-bakterier i hakket svine- og kalvekød - derfor tilbagekalder kæden nu kødet.














Fødevarerstyrelsen oplyser, at der som led i SuperBest's egenkontrol er fundet salmonella i prøver af hakket svine- og kalvekød. Helt nøjagtigt er det hakket svine- og kalvekød 3-7 % i 500 g. pakker fra den 30. maj, der kan være salmonellaramte. Kødet er solgt over hele landet, og Fødevarestyrelsen råder folk til enten at kassere kødet eller levere det tilbage til butikken. Hvis salmonellainficeret kød ikke gennemsteges, kan man blive smittet med salmonella. Symptomerne på infektion er blandt andet diarré, kvalme, opkast, mavesmerter og feber.
BREAKING
{{ article.headline }}
0.121